Beach 2012

Inte ett.
Men två hål.

Märk väl två.

Det hela börjar med en form av bakterie som efter ett underbart bröllop slog ut hela min mage. Under fyra dagar av total överkänslighet mot lukt och smak så njöt jag av smaken av vatten och sov mer än jag tänkt mig.

Efter att ha tvingats avboka en av de fyra spelningar som vi skulle göra i Hemsedal och ett besök hos läkaren konstaterades att det förmodligen rörde sig om ovan nämnda bakterie och med en försäkran om att det skulle bli bättre och en brödskiva i magen lastade vi bilen och jag körde upp till Hemsedal. En nätt tripp på drygt 7,5 timmar.

Med rejäl vätske- och näringsbrist är det inte lätt att hålla igång after ski-spelningar, men vi gav verkligen allt! Mina läppar liknade vid det här laget en bergsbestigares och hemresan var en bättre upplevelse eftersom jag lyckats peta i mig typ en halv laxfilé med lite ris. Så nu cirka en månad senare står jag här framför spegeln på Stena Saga och inser att jag inte bara behöver göra ett nytt hål i skärpet. Nejdå. Två hål är tydligen det nya svarta.

Givetvis är det ju folk som oroar sig för den rätt rejäla viktminskningen, men jag kan försäkra er om att jag mår bra. Jag har till och med börjat dricka kaffe igen och för någon som har problem med magen så är det ju en ganska tydlig signal på att man är på banan igen.

Så jag som hade dragit igång med träningen ordentligt fick avbryta allt i en månad bara för att inse att jag tappat alla de extra kilon som jag hade tänkt mig. Nu är det bara en fråga om att bygga upp den muskelmassa som försvann under tiden.

Och en sak till. Jag rekommenderar verkligen inte den här bantningskuren till någon, men jävlar vilket resultat... ;)

Vi ses vid kusten i sommar!

Martin

Martin Brisshall