(SE) Du, jag undrade en sak..

Spotify yourself..

The "Q&A" Spotify list is available now! Follow Martin for more lists!

Har du tid en stund?

Stör jag? För jag vet att alla har så otroligt mycket att göra nu inför julen, och sådär, så du kanske skulle vilja vara själv en stund?

Inte? Säkert? För du är väl inte en sån som bara säger att man inte stör fast du egentligen sitter där och kokar inombords, va? För sånt greppar jag liksom inte, jag menar varför säger man inte bara att man inte orkar? Jag menar, om nu folk passerar de som sitter på gatan eller tjejen som står utanför Ica och säljer Faktum men inte säger nåt om att man inte har pengar, att man inte är säker på vart pengarna egentligen går eller nåt annat undvikande svar, varför är man inte ärlig istället?

Och varför har jag inte sagt till folk att jag åkte på den där ansiktsförlamningen efter New Orleans? Jag menar den var ju inte ens särskilt allvarlig, så varför skulle jag dölja det? Men varför skulle jag ens nämna det? Det såg ju inte så farligt ut, och dessutom så kunde jag ju le och blinka efter ett par veckor igen, så varför skulle jag klaga?

Och sen undrar jag om nån kan svara på varför jag har sån förbannad jäkla tur med allt ibland? Hur kommer det att jag ibland bara snubblar över fantastiska människor som breddar mina horisonter, rubbar mina cirklar och får mig att växa som människa? Vart har de varit hela tiden? Varför dök de inte upp tidigare? Var det värt all väntan?

Är inte allting redan för sent nu?

Är jag inte lite för gammal?

Är det inte dags att tänka på refrängen? Är jag för pessimistisk? När gav jag upp? Är jag en quitter? Är jag skrivbordstypen som gillar pappersjobb och kvitton? Är det inte dags att ut och spela mer istället? Borde jag inte köpa en gitarr till? Är jag inte lite dåligt tränad? Och vart lade jag träningsskorna?

Undrar om Daniel och Gurra vill ut och springa milen i Skatås igen i vinter. Och borde jag inte skriva lite riktiga julkort i år? Skall man inte skriva en jullåt och lägga ut på youtube? Vilken låt skall man välja då? Skall det vara hårdrock? Tänk om jag har tappat det? Tänk om folk kommer skratta när jag släpper plattan i vår? Tänk om jag har kastat pengarna i sjön? Hur skall jag då tjäna in dem igen? Skall jag sälja gräsklippare igen? Och hur tjänar Magnus Rosén pengar på att bara spela bas? Är han ett geni i förklädnad, eller har han också bara tur? Man kanske skulle bli basist i Hammerfall istället? Passar jag i silver? Måste jag ha peruk, eller kan jag ha lite halvlångt hår?

Har jag kommit någonstans på min att-göra-lista idag? Är den inte lite hopplöst lång? Måste jag verkligen städa bilen? Borde jag inte åka hem nu? Vad är klockan? Hinner jag en kaffe till? Skulle inte jag ringa nån? Eller var det maila? Kan det vänta tills imorgon? Hur mycket papper har jag inte i högar här egentligen? Och hur mycket kommer inte revisorn döda mig för att jag är sen med typ allt. När skall jag hinna åka dit då? Hade jag nåt möte imorgon? Vad är det här för nån grej i kalendern? När lade jag in den? Och vad var det jag skulle göra?

När är det nog? 

När skall jag sluta sitta så här länge på kontoret? Borde jag inte gå nu? Har jag med mig mobilen? Låste jag? Skall man inte låta bilen stå och ta sig en öl på stan istället? Eller är det inte dags att sluta dricka på ett tag nu? Varför är det inte kallare ute? Var är snön?

Och var är julkänslan? Vart är jag på väg nu? Låste jag?

Fick jag med mig mobilen?

Postade jag blogginlägget....?

Hmmm...