Cart 0

MIDAS Verona 320 Mixerbord inkl case

Ett suveränt bord med otroligt bra EQ och preamps plus inbyggd PSU. Bordet är byggt 2004 och är recappat 2009. Flightcase på hjul ingår och har suttit i Top Floor Studios, innan det blev dags att byta upp sig till ett SSL. Multikablage ingår vid snabb affär.

Några specs:

  • 32 monokanaler
  • 8 stereokanaler
  • 8 bussar
  • 8 AUX

 

Nypris: ca 120.000:-

Pris: 40.000:- (pris ex moms)

Midas in case.jpg

RCF 12" toppar + 15" sub

Ett suveränt PA för det lilla till medelstora giget. Perfekt för trubadurer och DJ:s i lokaler för upp till 150 pers. Alla högtalare är aktiva och subben har ett inbyggt delningsfilter för att topparna skall jobba optimalt.

Topparna har suttit i RCF:s egna högtalarskydd sen dag 1 och är i fint skick. Hela systemet är moderat använt, speciellt topparna. Suben har lite dings men funkar klockrent och är servad för drygt 1,5 år sedan.

Observera att systemet säljs i sin helhet och inte i delar.

 

(Pris nyskick: 22.000:- )

Totalpris för hela systemet: 10.000:-

System-cover-front.png

JBL 2226H 15" Baselement

Finnes: Ett par av JBL's absolut bästa bashögtalare! Det här är en klassiker som återfinns i mängder av bashögtalare runt om i världen. Otroligt stabila och med en tight och snabb respons gör de här högtalarna till lite av en våt dröm för såväl hemmabyggare som professionella ljudinstallatörer. Har suttit i ett hemmabyggt replokals-PA som inte använts särskilt mycket (då alla köpte in-ear istället.)

Effekten per högtalare är 600W/8Ω och vikten ligger kring 10Kg/st. Frekvensomfånget är från 30 Hz upp till 2,5 kHz.

Bägge högtalarna är som synes i väldigt bra skick! Kan skickas.

Pris / par: 4.000:-

Speakers-perspective2.png