Back to All Events

After Beach Premiere, Tanumstrand

  • Tanumstrand TANUM STRAND Grebbestad, Västra Götalands län, 45795 Sverige (map)

Nu är det äntligen dags! Premiären för årets After Beach på Tanumstrand drar igång i samband med midsommarfirandet ute på Dockside! Dansa runt stången tillsammans med alla andra och njut av två fartfyllda eftermiddagar tillsammans med Martin och Haaks!  Nyheter för i år är en ny bar på nedre delen av bryggan, ett uppdaterat högtalarsystem och Martins frisyr! Varmt välkomna!

At last, It's that time of the year again! Come on and join the fun at the after beach premiere weekend at Dockside! As usual we'll kick things off with the traditional Swedish midsummer celebrations, and then you'll be able to enjoy two afternoons with Martin and Haaks, the most sought-after cover band along the coast! New features this year is a new bar, a bigger speaker system and probably some new haircuts! Come on and get your rocks off!

Earlier Event: June 14
Swania Trollhättan
Later Event: June 22
Midsummer's day gig Tanumstrand