Back to All Events

After Beach - Tanumstrand Feat. Haaks

  • Tanumstrand Tanumstrand Grebbestad Sweden (map)

Partyveckan är här!  

Vi laddar upp för årets händelse ute på Tanums klippor! Håkan Hellström gästar Tanumstand den 19/7 och för att se till att det blir bästa möjliga uppladdning under veckan så kör Martin och Haaks full  fart under eftermiddagarna på Dockside för att ge folk så mycket energi som möjligt inför helgens kalas! Kan du spela blockflöjt? Ta med den och försök att bräcka Jonas Hakeröd..


Here we go again!

The party week of the year has finally arrived! We're getting everyone in the mood for the big gig on saturday as one of Sweden's major artists comes to town. Håkan Hellström is doing a concert on July 19, and to get everybody in the mood, Martin and Haaks will make sure that everyone get's their energy levels peaking the days before. Don't forget the water. I'ts gonna be a hot week.. 

 

Some of the people from last year..