Back to All Events

Gullholmsbaden

  • Gullholmsbaden 395 Gullholmsbaden Västra Götalands län, 47471 Sverige (map)

Välkommen ut till natursköna Gullholmen

..och en skön kväll på Gullholmsbaden! I den mysiga lilla restaurangen börjar kvällen oftast akustiskt med visor av Cornelis och Taube, men glider oftast in i fullt party när solen väl gått ner. Passa på att boka bord redan nu. Det fylls på fort! 

För mer info och bokning: Kontakta Gullholmsbaden 


Gullholmen

is a beautiful and very quaint island embedded snugly in the Swedish archipelago, just a couple of miles north of Gothenburg. At Gullholmsbaden you'll find great food as well as housing for the night, just in case you fall in love with the beautiful surroundings and want to explore some more.

For general info and contact: Just click here. 

Earlier Event: July 4
Tanumstrand - After Beach
Later Event: July 6
Private event