Back to All Events

Stena Danica

  • Stena Line E45 Göteborg, Västra Götalands län Sverige (map)

Välkommen ombord på Stena Danica!

Så är det dags för ännu en dagstur på böljorna blå! Båten lägger ut 09:15 och under dagen bjuds ni på skön akustisk underhållning i bar C-view, i fören på däck 7. Båten återvänder till Göteborgs hamn vid 17:30, i alldeles lagom tid för att komma hem och göra sig redo för helgen! Missa heller inte den flytande bordershoppen, med grymma priser ombord!

Varmt välkomna!

Welcome on board the M/S Stena Danica for a trip to Denmark!

The boat leaves at 09:15 in the morning and returns to Gothenburg port at 17:30. Just in time for you to get home and get ready for the weekend! Martin will be on stage in C-view Bar on deck 7, entertaining you on your way to Denmark and on the way home.

Photo by Malin Liljesaga

Photo by Malin Liljesaga

Earlier Event: February 2
GP Pucken 2014
Later Event: April 25
Cheers!