Glömde stryka skjortan

Så från och med nu är det enbart dansbandslåtar som gäller som larm på min telefon.

Jag har ett ohälsosamt förhållande med min snooze-knapp på min telefon. Eftersom man tydligen inte är cool om man har en väckarklocka längre så gör jag som alla andra och ställer 5 larm på mobilen istället. Fördelen är att man kan välja olika låtar till de olika larmen.

I listan över väckningslåtar finns bland andra: ”Canned heat” med Jamiroquai,”If I had $1 000 000” med Barenaked Ladies, (och för extra trötta morgnar) Rage against the machine´s - ”Killing in the name of”.

Nackdelen är när man gillar låtarna så mycket att man snoozar bara för att man ligger och diggar med. Risken att man snoozar bort en timme och sen somnar om igen är med andra ord ganska stor.

Detta var inga problem när jag var en smula yngre och bara gigade och levde gott på det. När man nu är studioägare och grundare av ett framtida imperium så är snooze-knappen min svurna fiende. Att vara sin egen chef kräver ju lite mer disciplin än i tidigare liv, men just när det kommer till att försöka göra det bästa och vettigaste för att studion skall rulla framåt så blir det nu en ständig fight mellan mig och John Blund när telefonen skräller igång på morgonen.

Så hände även idag, och som resultat så mötte jag Jakob på Java, ca 15 minuter senare än planerat, och med en skjorta som inte är struken.

Så från och med nu är det enbart dansbandslåtar som gäller som larm på min telefon. Det är i alla fall inte något jag gladeligen ligger och lyssnar på.

Och för övrigt så har vi strykjärn i studion.

Disciplin.

M


StudioMartin Brisshall