Nya äventyr!

..så kunde personalen konstatera att någon hade sprayat pepparspray i en del av lokalen..

Jahapp, ytterligare en sväng i Lidköping! Den här gången med nybyggd scen längre öppettider och kalasväder som extra bonus. Som tack för det så östes det i tre timmar igår och det resulterade i både publikrekord och försäljningsrekord.

Under rubriken nackdelar så kunde personalen konstatera att någon hade sprayat pepparspray i en del av lokalen vilket gav folk irritation i ögonen, svårigheter att andas och en hel del nysningar. Som tur vara så var det lindrigt och det avhjälptes snabbt genom en rejäl vädring på 20 minuter.

Hösten ser ut att gunga på av ett par anledningar. dels att jag nu jobbar en vecka i månaden på Stena Saga som musikvärd (trubadur) och kommer därför endast vara kontaktbar via mail under de veckorna. Mest på grund av att det kostar en smärre förmögenhet att surfa, maila och sms:a via båtens telenätverk.

Förutom det så gungar även jobbet med Motherpearls nya platta framåt och under veckan så har vi kommit igång med truminspelningen. Det är ju en sk. förproduktion vilket ger lite lösare tyglar när det gäller tagningar. Vi gillar ju att testa lite annorlunda grepp när vi nu ändå har tid att jobba ostört, och resultatet är över förväntan! Kolla gärna in bandets hemsida och lägg till oss på Facebook om det är något som ni gillar!

Nu är det dags att ta en kopp kaffe till och jobba fram ett par Eddie Meduza-låtar tills ikväll. Det är ju det som folk vill höra tydligen..

M

Martin Brisshall