I Herrens år 2010..

Det som man kanske inte tänker på som gäst i dessa lägen är det faktum att musikern inte är dragplåstret vid en lansering av en ny bilmodell

..skapades möjligheten att komma igång och blogga för min del.

Fast visst har det funnits möjligheter att blogga tidigare också. Det har dock varit ganska sporadiska blogganden och främst via studions blogg, men aldrig om Musikerlivet och vad det innebär att efter drygt 10 år ha en karriär inom musiken.

Så det är därför bloggen finns till. Som ett enkelt medium för Ni, mina kära fans och anhängare att hålla koll på hur det går och inta bara tyda de smått udda statusuppdateringar på Facebook som dyker upp då och då.

Spelade på Volvos release av nya S60-modellen i förra veckan. En grym tillställning på Incontro som gick smärtfritt och gladde många. Det som man kanske inte tänker på som gäst i dessa lägen är det faktum att musikern inte är dragplåstret vid en lansering av en ny bilmodell. Man landar på något sätt i bakgrunden och finns där som en levande sidekick till själva produkten. Just under det här giget så var folk så ivriga att se den nya bilen att de klättrade upp på scenen där jag stod och spelade för att kunna plåta bilen med sina nyinköpta iPhones.

Konsulter....

Nu är det dags för kaffe utanför studiodörren. Solen har ju faktiskt tittat fram en sväng. Bäst att passa på..

M