Citroner i livet...

gidlund.jpg

Om exakt fem minuter skall jag ut på scen och ha ett gig för ett skönt gäng från Lysekil. Vad de inte vet är att jag har förkylningen från helvetet som givetvis manifesterat sig på mina stämband.  

 Så den uppenbara korg med citroner som livet dumpat i mitt knä måste nu förvaltas på bästa sätt. Och det här inlägget hade givetvis haft tyngd bakom sig, om det inte var för att musikern och journalisten Kristian Gidlund gick bort sent igår. Han skrev öppenhjärtligt om cancern som sakta berövade honom livet, och även om jag aldrig lärde känna honom så har hans blogg I kroppen min gett mig en helt annan approach mot den uppenbara avsaknaden av fungerande stämband.

Jag säger det ofta och jag säger det igen. Livet är bra bräckligt så ta hand om varandra därute.

Jag har absolut inget att klaga på där jag sitter. Jag har en extensiv repertoar av Johnny Cash i bagaget. Men ikväll dedikerar jag en sprucken version av Coldplays "Fix You" till Kristian.

Kramar och kärlek i mörkret.

 

/M