Redo för en grym kväll!

Första dagen i NO har varit hyfsat produktiv. Tog en sväng i området och kollade in Bourbon Street, plus alla andra gator runt omkring. Sjukt intressant stad. Lagom smutsig illaluktande kul och trevlig som man skulle kunna tänka sig. Käkade lite och drack en lokal IPA under vandringen. (Får ändå tillstå att de flesta ställena på Burboun verkade vara lite halvkassa på mat så jag gav in för det välbekanta och landade på Hard Rock Café)

Ja, jag skäms, men den lolaka IPA:n gjorde det hela till ett bra besök!

Ikväll skall vi på ett ställe som heter Tipitino's och kolla på Chris Robinson Brotherhood. Frö de som inte vet det så är Chris sångare i Black Crowes, och en allmänt skön snubbe. Vill man lyssna in sig på en bra platta så kan jag varmt rekommendera Debutplattan från 1990: Shake Your Money Maker. 

Nu får jag snöra på mig dojjorna! Håll koll på Instagram för lite fler upplevelser!

Ciao!

Martin Brisshall