Man fastnar lätt..

Jahapp! 

Får väl vackert inse att min roadtrip blir en aning rumphuggen. Det händer så mycket i den här stan som man vill haka på, så jag får ta en tripp till Memphis och ta Nashville en annan gång. Jag hinner helt enkelt inte med alla grejer, plus att det verkar som att det blir ett gig för mig imorgon på någon av stans alla musikbarer, så det kan ju alltid bli något av det.

Problemet är bara avsaknaden av gitarr. Hade ju tänkt att införskaffa mig en i Memphis, men eftersom jag åker dit efter giget imorgon, så får det bli att kolla in vad som finns i stan redan nu. Blev tipsad av Carly, sångerskan (och trombonisten!) i Yojimbo om en musikaffär som ligger i The Baywater area, inte så långt ifrån french quarters, längs Mississippi. Tog en promenad dit efter frukost, bara för att upptäcka att de hade tagit lunch. Alltid lika kul att ta sig ut och svettas i tid och otid i onödan.. ;)

Så nu har jag jagat tag i en cykel och tänkte ta mig västerut mot The Garden Disctrict för att kolla upp en affär där. Blir kul att cykla runt och se mer av stan, som hittills är ett enda stort sammelsurium av nedgångna byggnader färger, musik och märkligt folk.

De flesta som jag mött är rätt sköna. Aningen drogliberala möjligtvis, men inget som stör mig alls. De röker ju inomhus här, vilket gjorde att jag skrattade till när vi var på Chris Robinsons Brotherhood i tisdags. Med tanke på den väldigt 70-talsinspirerade rocken de spelar så blev jag inte ett dugg förvånad när en ganska söt doft spred sig i lokalen redan efter typ tre ackord... Jänkare...

Nåväl. Hittills allt väl. Drar som sagt till Memphis på Söndag och kommer tillbaks till New Orleans på Tisdag dag skulle jag tro. Sen blir det säkert ett gig till innan det är dags att flyga hem igen.

Nu blir det till att trampa! 

Ciao!

Martin Brisshall