St. Patricks day

"

Mannen i passkontrollen på flygplatsen i Atlanta tittar på min biljett och mitt pass. Sen vänder han blicken mot mig och frågar:

"- Are you going down to Nawlins for St. Patty's day?

Read More
Martin Brisshall
Nånstans ovan Atlanten..

"..ca 10.000 meter upp i luften, 2 koppar kaffe, 2 öl, en bricka med taskig kycklig och potatis, två salta kex, en ckokladkaka, en pyyyyyytteliten påse med jordnötter och en magisk film (Intestellar), sitter jag nu och är kissenödig."

Read More
Martin Brisshall
Hämvändarbrevet

Så sitter man då på Louis Armstrong airport och väntar på Delta-planet som skall ta mig till Atlanta, för vidare flight till Amsterdam och till sist Göteborg.

Read More
Martin Brisshall
Memphis baby!

Nu är jag här!

Världens skönaste svit på 5:e våningen, ett stenkast från Beale street och Union avenue. Har precis duschat och skall nu ut och kolla stan

Read More
Martin Brisshall
Man fastnar lätt..

Får väl vackert inse att min roadtrip blir en aning rumphuggen. Det händer så mycket i den här stan som man vill haka på, så jag får ta en tripp till Memphis och ta Nashville en annan gång.

Read More
Martin Brisshall
Redo för en grym kväll!

Första dagen i NO har varit hyfsat produktiv. Tog en sväng i området och kollade in Bourbon Street, plus alla andra gator runt omkring. Sjukt intressant stad. Lagom smutsig illaluktande kul och trevlig som man skulle kunna tänka sig.

Read More
Martin Brisshall